Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

AB3 athens Biennale 2011




Γίνετε εθελοντές στην Μπιενάλε της Αθήνας

Η Μπιενάλε της Αθήνας αναζητά εθελοντές, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε διαφορετικούς τομείς της έκθεσης της 3ης Μπιενάλε της Αθήνας 2011 ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Η φετινή Μπιενάλε θα φιλοξενηθεί σε κτίρια-ορόσημα, τα οποία εμπεριέχουν συμβολισμούς που αφορούν στην ιστορία της Αθήνας. Η Διπλάρειος Σχολή στην Πλατεία Θεάτρου και τα μουσεία στο Πάρκο Ελευθερίας, όλοι χώροι με έντονη ιστορική μνήμη, δημιουργούν το σκηνικό μέσα στο οποίο θα εκτυλιχθεί η αφήγηση του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ. Μέρος της αφήγησης επιθυμούμε να είστε και εσείς!

Θέλουμε να δημιουργήσουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ενδιαφέροντα σας και την τεχνογνωσία σας μέσα από ευθύνες που θα αναλάβετε σε σχέση με τις ανάγκες μίας διεθνούς εικαστικής έκθεσης και ειδικότερα με την ιδιαίτερη ταυτότητα του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ. Θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τους επιμελητές και τους καλλιτέχνες της έκθεσης, να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού και να συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή της 3ης Μπιενάλε της Αθήνας 2011 ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Αναζητούμε ταλαντούχους ανθρώπους που συνδυάζουν τεχνικές γνώσεις, δημιουργικότητα, φαντασία και κυρίως ομαδικό πνεύμα. Η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα συμμετέχει αρχικά στην προετοιμασία της έκθεσης και στη συνέχεια, θα διευκολύνει τους επισκέπτες στην περιπλάνησή τους στον MOΝΟΔΡΟΜΟ. Πέρα από την ευθύνη της φύλαξης των έργων και του χώρου, θα εμπλακεί στις δράσεις (εκπαιδευτικά προγράμματα, ξεναγήσεις, ομιλίες, performances, συναυλίες) και την επικοινωνία (website, social media, documentation, monodrome channel) του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ένα σύντομο σημείωμα ενδιαφέροντος, καθώς και το βιογραφικό τους, στο e-mail athensbiennale3@gmail.com ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Μπιενάλε της Αθήνας
Αχαρνών 8
104 32 Αθήνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου