Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Καντίνες βιοπολιτικού πλήθους: τελευταία νέα

Φωτογραφία: Γιώργος Βιτσαρόπουλος (http://giorgosvitsaropoulos.com/)


(προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις: http://floroieikastikoi.blogspot.com/2011/08/blog-post_28.html και http://floroieikastikoi.blogspot.com/2011/09/blog-post_01.html)

Τελευταία νέα
Ενημερώθηκα από την Επιμελητεία του Κόδρα ότι το project με τις καντίνες θα γίνει στις 6 Οκτώβρη. Οπότε από 5-7 Οκτώβρη υπάρχει δέσμευση παρουσίας μας στο στήσιμο και το ξεστήσιμο. Όσοι από εσάς έχετε δηλώσει συμμετοχή, πρέπει να στείλετε άμεσα τις προτάσεις σας στο kondosphyrisharris@gmail.com για την τελική επιλογή.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στη διαμόρφωση της σκιάς γύρω από την κάθε καντίνα, δεν μπορούμε να επέμβουμε με χρώμα αλλά με σκούρη άμμο θαλάσσης, την οποία με σπρέι θα μπορούμε να χρωματίσουμε όπως θέλουμε.
Οι εικαστικοί θα έχουμε μια συνάντηση την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 12:00 στο υπόγειο του 3ου 3ικαστικού 3ργαστηρίου στη Φλώρινα.
Οι ποιητές επίσης είναι σημαντικό να στείλουν άμεσα τα ποιήματα, ώστε να προλάβουμε να τα ηχογραφήσουμε!

Συνοπτικά το concept της παρέμβασης
Οι εικαστικοί διαμορφώνουν τις σκιές από το δημόσιο φώς στις καντίνες με βασικά υλικά την άμμο θαλάσσης και το σπρέι. Στο χώρο ακούγονται διακριτικά οι εκφωνήσεις των ποιημάτων που έχουμε συλλέξει.

Δείτε το φωτογραφικό project του Ανδρέα Τσονίδη "Seafront Portraits" εκτελεσμένο στην περιοχή με τις καντίνες για την ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο αστικό σημείο της Θεσσαλονίκης: http://www.andreastsonidis.com/gallery_389631.html.
Χάρης Κοντοσφύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου