Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

BERLINER LISTE 2011






Η γκαλερί Artis Causa συμμετέχει στην διεθνή έκθεση σύγχρονης τέχνης και
φωτογραφίας BERLINER LISTE 2011(8-11.09) με έργα των Χάρη Κοντοσφύρη, Αλεξάνδρας Μαράτη, Άρη Προδρομίδη και Bernhard Quade και σας προσκαλεί στο booth A21.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.berliner-liste.org/ και http://www.berliner-liste.org/page/gallery/227

2 σχόλια:

  1. κ. Κοντοσφύρη,
    Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα σπουδαστών που ενδιαφέρονται πραγματικά για την τέχνη και το blog σας κάνει καλή δουλεία. Εξου και ενημερώνεται από αυτό καθημερινά. Ωστόσο,έχουν μεσολαβήσει μεγάλα ΚΕΝΑ ενημέρωσης απο το συντάκτη τους όσον αφορα εκθέσεις,συμμετοχες, καλλιτεχνικά δρώμενα κτλ, δη το καλοκαίρι!Pourquoi? Mέχρι χθές απορούσατε και παραπονίοσασταν για τις λίγες συμμετοχες και το ενδιαφέρον των φοιτητών..λόγου χαρη εκθεση Αμύνταιου. Είναι τυχαίο που βλέπουμε στην λίστα συμμετεχόντων τους συνήθεις ύποπτους συμφοιτητάς μας;OEO; Εχετε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο blog ανήκει σε όλους τους φοιτητές πασών καλλιτεχνικών εργαστηρίων! Σε αυτό βασιζόμαστε και εμείς και γράφουμε. Επειδή ξέρουμε ότι αγωνίζεσται σκληρά για την σχολή μας καθώς και πολύ από εμάς το εκτιμάμε αύτο, και επειδή δεν υποτιμάται την νοημοσύνη κανενός φοιτητή και ΔΕΝ λειτουργήται με Μονομέρειες, θα θέλαμε να λάβεται υπόψην τα εξής:
    -Πότε έγινε η ενημέρωση για τη Βιennale στις συμμετοχες και δεν πηρε πρεφα κανεις( πλην των παραπάνω βεβαίως βεβαίως)
    -Με ποια κριτήρια οι φοιτητές επιλέχθηκαν( πόσο μάλλον όταν είναι και διαδραστική η συμμετοχη)
    -Στο μέλλον το blog σας,(ουπς, μας θέλαμε να πούμε)θα κάνει πολυμερή ενημέρωση ή σώζων εαυτω σωθειτω; Για να μην απορείται και σεις μετά γιατί τέτοιες αντιδράσεις
    - Υπάρχουν περιθώρια υποβολών;(αν οχι, δεν θα μας κάνει εντύπωση)
    Με εκτίμηση,
    φοιτητές της Καλών Τεχνών Φλώρινας

    Υ.Σ. Και καλή επιτυχία στο Μπερλιν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τα χρονικά περιθώρια που έθεσαν οι επιμελητές του Κόδρα ήταν μόλις μιας μέρας, καθώς έκλεινε ο κατάλογος της Μπιενάλε νέων καλλιτεχνών, μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με τον Γιάννη Ζιώγα προτείναμε ορισμένους φοιτητές οι οποίοι και οι ίδιοι τελικά θα κριθούν από την επιτροπή του Κόδρα που φέτος για πρώτη φορά συνεργάζεται με την Μπιενάλε Νέων καλλιτεχνών μεσογειακών χωρών. Ήταν μια λύση ανάγκης για να μην χαθεί η αναφορά στη σχολή της Φλώρινας μέσα στον κατάλογο της Μπιενάλε. Αλλά μέχρι τον οκτώβριο ίσως να υπάρξουν περιθώρια για πιο ευρεία συνδιαμόρφωση.
    Όσο για τις άλλες προτάσεις, όπως αυτή του Ξινού Νερού, είναι ανοιχτές σε συμμετοχές, όπως δηλώνεται καθαρά στο μπλογκ. Με αφετηρία αυτές τις συμμετοχές, δηλαδή το δικό σας ενδιαφέρον, θα συζητήσω πλέον την πρόταση, τους όρους, τα ανταποδοτικά με τους ανθρώπους που θα συνεργαστούμε από την περιοχή.
    Όπως εκκρεμεί για την πρόταση του Ξινού Νερού η έγκριση και από τη συνέλευση της σχολής μας.
    Ευχαριστώ πολύ γενικά για το ενδιαφέρον.
    Η υπογραφή "φοιτητές της Καλών Τεχνών Φλώρινας" αφορά τον σύλλογο των φοιτητών; Δεν έχει σημασία βέβαια, το σχόλιο είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτο, απλώς διερωτώμαι.
    Με εκτίμηση
    Χάρης Κοντοσφύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή