Ο σολωμός βράζεται στον ατμό πάνω σε μακρόστενες λεπτές φέτες κολοκυθιού και αποξηραμένα φύλλα λάιμ για 30 λεπτά αρτισμένος με σκόνη γλυκόριζας ,κιτρινόριζας, τριμμένο δεντρολίβανο, πιπέρι, αλάτι. Θα σερβιριστεί πάνω σε μια από τις φέτες κολοκυθιού και κρέμα αυγολέμονου χωρίς αυγό,ντοματίνια και σπόρους τσία.Στο μίξερ ανακατέβουμε τα υπόλοιπα κολοκύθια με χυμό λεμονιού, κιτρινόριζα,φρέσκο τζίντζερ και ελαιόλαδο για να εκτελέσουμε την κρέμα αυγολέμονου χωρίς αυγό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου