Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Δελτίο τύπου Η εικαστική εγκατάσταση ΨΥΧΗ ΑΝΩΘΕΝ στο πατάρι του Factory στην Φλώρινα


Ενσωματωμένη εικόνα 1
Δελτίο τύπου
Η εικαστική εγκατάσταση  ΨΥΧΗ ΑΝΩΘΕΝ πλησιάζει στο τέλος της Την Κυριακή  05/03/2017 στις 19.00 σας καλούμε να συμμετέχετε δυναμικά στο κλείσιμο της παρουσίασης .

ΨΥΧΗ ΑΝΩΘΕΝ  Εικαστική ψυχοδυναμική και συνεργατική έκθεση στο πατάρι του Factory στην Φλώρινα  ολοκληρώνει την παρουσίαση της με την προβολή της video Performance των σπουδαστών DESPIEGELAERE Marine, FABRE Valentin, VIDBERG Ugo, GALSTYAN Tatevik στο πλαισιο του μαθηματος N. Evangelopoulos / META-PHOTOGRAPHIE / Université Paris VIII Vincennes – Saint-Denis, UFR ARTS – DPT Arts plastiques.Το Παρί 8 συμμετείχε από το Παρίσι απαντώντας στο ερώτημα για την ψυχική απώλεια του βλέμματος με το βίντεο: https://vimeo.com/198484566 . Η προβολή θα πραγματοποιηθεί μετά στις 19.00 μμ της Κυριακής   05/03/2017  στο πατάρι του Factory στην στοά Σπυράκη, Φλώρινα. Η έκθεση μετά από τριάντα μέρες  κατάφερε να αναστοχαστεί την σχέση που έχει η κλινικά επιτηρούμενη ψυχική απώλεια με την καθημερινή δύσβατη ψυχική ταλαιπωρία όλων μας.


Το πρότζεκτ αναστοχάζεται και ερευνά την ψυχική απώλεια του βλέμματος, το άγνωστο στο αναγνωρίσιμο, την κλινική ασθένεια με την φιλάσθενη καθημερινότητα , μιλά προπάντων για το Άλλο, την Περιχαράκωση, το Βιωματικό, την Επόπτευση,την Υπερέκθεση, την αλληλοπαραχώρηση και την καθημερινή έκφραση της Εξωστρέφειας.
Το έργο θα έχει την επιστημονική εποπτεία της εικαστικού και ψυχίατρου- ψυχοθεραπεύτριας Μαρί Θεοφίλου αποφοίτου της Σχολής καλών τεχνών Φλώρινας το 2016.

Συντονισμός: Ομάδα εξωστρέφειας 3ικαστικού 3ργαστηρίου
Διενέργεια της εικαστικής πλατφόρμα Μακρύ όχημα
Αλληλεπίδραση: Χάρης Κοντοσφύρης εικαστικός, επίκουρος καθηγητής Σχολής καλών τεχνών Φλώρινας
Επικοινωνία: Φλώροι εικαστικοί


Πληροφορίες Προιδέαση εδώ
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου