Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΡΟΔΙ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


ΡΟΔΙ
ΚΑΦΕ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι εκθέσεις του μήνα στην πόλη της Φλώρινας.

Το καφέ «ΡΟΔΙ» στον αριθμό 63 της οδού Παύλου Μελά στον πεζόδρομο της Φλώρινας, από τον Απρίλιο του 2016, ανοίγει τις πόρτες του στην τέχνη και το φιλότεχνο κοινό της πόλης και προσκαλεί τους φοιτητές της σχολής καλών τεχνών και όχι μόνο, που θέλουν να συστηθούν μέσω της δουλειάς τους, σε μηνιαίες ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, χαρακτικής και φωτογραφίας, συνδέοντας μέσω του χώρου του τους δημιουργούς με τους θεατές και το αγοραστικό κοινό, την διάχυση της τέχνης με την συμβολή της στο πολιτιστικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι και την πραγμάτωσή της στην καθημερινότητα.


Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες ατομικά ή ομαδικά θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους του χώρου τουλάχιστον 25 με 30 ημέρες  πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης για διευθέτηση του στησίματος βάσει σειράς προτεραιότητας,  των διαθέσιμων επιφανειών και διαστάσεων του χώρου. Τα έργα που θα εκθέσουν θα πρέπει να είναι τελαρωμένα και έτοιμα προς ανάρτηση με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα έργα που θα εκθέσουν θα πρέπει να προπαρουσιάσουν στους υπεύθυνους του χώρου ψηφιακά σε ικανοποιητική ανάλυση ώστε να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της έκθεσης, μαζί με σύντομο βιογραφικό. Έργα με αναφορά και ρατσιστικό, υβριστικό, θρησκευτικό, προσβλητικό, βίαιο περιεχόμενο κ.α. δεν θα γίνονται δεκτά. Ο δημιουργός με έξοδα που θα επιβαρύνουν τον ίδιο θα πρέπει να διαθέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη: Αφίσα μεγέθους Α3, επαγγελματικές κάρτες με τα στοιχεία επικοινωνίας του, μονοσέλιδους καταλόγους μεγέθους Α4 με μονή κάθετη ή διπλή οριζόντια τσάκιση που θα περιλαμβάνει στοιχεία των έργων με σύντομη τεκμηρίωση της θεματολογίας της έκθεσης και σύντομο βιογραφικό καθώς και τουλάχιστον δυο μέρες της εβδομάδας και ώρες που θα ορίσει ο ίδιος και θα αναφέρονται στον κατάλογο όπως και στην αφίσα, θα πρέπει να παρίσταται στο χώρο για τυχόν ερωτήσεις των επισκεπτών και την εύρυθμη λειτουργία της έκθεσης.
Ο άμεσα εμπλεκόμενος εκθέτης – δημιουργός έχει και την ευθύνη της ανάρτησης των έργων και του στησίματος της έκθεσης καθώς και το κατέβασμά τους με τη λήξη της, όπως και την ευθύνη μεταφοράς των έργων από και προς τον χώρο. Οι υπεύθυνοι του χώρου δεν λαμβάνουν κανένα ποσοστό από τυχόν πώληση η παραγγελία και ο άμεσα εμπλεκόμενος υπεύθυνος είναι ο εκθέτης – δημιουργός.

*Σε περίπτωση πληθώρας συμμετοχών ενδέχεται συρρίκνωση της διάρκειας των εκθέσεων απο 20 μέχρι και 15 ήμερες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και πληροφορίες: Λάζαρος Ηλιάδης – 6983055152 & 2385045973


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου