Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Bodies under surveillance today,Ομαδική έκθεση στην Bust Gallery, Αμερική με την συμμετοχή της απόφοιτης του ΤΕΕΤ, Ειρήνης Πουλιάση

Bodies under surveillance today

1 Φεβρουαρίου- 31 Μαίου 2017
Bust Gallery, Richmond, VA.
U.S.A 

Δελτίο τύπου

Για τέταρτη σεζόν η Bust Gallery εισάγει νέα και πρόσφατα έργα από ένα παγκόσμιο μείγμα καλλιτεχνών: Η εικαστικός Ειρήνη Πουλιάση, οι φωτογράφοι Alyssa Salomon και Abbey Lee Sarver και  η σκηνοθέτης Hope Tucker  θα μας παρουσιάσουν τα έργα τους.
Τα έργα των τεσσάρων καλλιτεχνών της φετινής σεζόν αντιμετωπίζουν με ένα  μοναδικό και εκπληκτικό τρόπο την ανθρώπινη εμπλοκή στον φυσικό κόσμο - τους φόβους και τους θριάμβους μας. Εμφανίζοντας την ανθρώπινη ομορφιά και την αμοιβαία ευπάθεια μας, οι εικόνες αυτές μας προτρέπουν να εξετάσουμε το τι αφήνουμε πίσω μας καθώς αλληλεπιδρούν με το φυσικό κόσμο.   
H Alyssa Salomon  απο το Richmond, με τα έργα “Love Among the Chickens” αντιμετωπίζει  τους “μη ανθρώπινους” συμμάχους μας και κάνει μια προσφορά για αισιοδοξία καθώς αντιμετωπίζουμε "σύγχρονες αγωνίες, συγκρούσεις και καταστροφή», η Ειρήνη Πουλιάση  με τα έργα Οστεοτοπια μας  θυμίζει την παράξενη λεπτότητα και δύναμη της υλικής  μας ύπαρξης. η Hope Tucker απο το  Βέλγιο, με το Atomkraftwerk Zwentendorf (απόσπασμα από μια νεκρολογία για ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας), ένα έργο αναφορά σε  μια πορεία διαμαρτυρίας που έκλεισε το μόνο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας στην Αυστρία και  η Abbey Lee Sarver  από το Λος Άντζελες,με τα έργα  Quicksand μας βάζει ένα όραμα  για την παράδοση ή την επιβίωση.

Atomkraftwerk Zwentendorf , Hope Tucker



www.BustGallery.com / contact: bustgallery@gmail.com   instagram: bustgallery



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου