Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Το δίκαια βραβευμένο με Όσκαρ μικρού μήκους αριστουργηματικό "Feast" της Disney

Οταν η Disney θέλει, ξέρει ακριβώς πώς να το κάνει! Το μικρού μήκους «Feast» που προηγήθηκε των προβολών των «Υπερέξι» είναι περίπου επτά λεπτά αριστουργηματικού animation (Vid)

Η σχέση ενός βοστονέζικου τεριέ με το αφεντικό του διαγράφεται μέσα σε 12 χρόνια, με σημείο αναφοράς τα γεύματα που μοιράζονται μεταξύ τους...
Ναι, αυτό. Κάτι τόσο απλό. Κάτι τόσο βαθιά συναισθηματικό. Κάτι τόσο γνώριμο σε όποιον είχε ποτέ στη ζωή του ένα τετράποδο σύντροφο για να μοιράζεται κάτι από τη ζωή του.
Με το μαγικό άγγιγμα του Πάτρικ Οσμπορν, υπεύθυνου animation για το αριστουργηματικό «Paperman» (δείτε το εδώ) που κέρδισε ως μεγάλο φαβορί το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στην 86η Απονομή, το «Feast» ήρθε να χαρίσει ακόμη ένα Οσκαρ μικρού μήκους animation στη Disney, στην ίδια ακριβώς τελετή που οι «Υπερέξι» κέρδισαν το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Μέσα σε επτά περίπου λεπτά απόλυτης μαεστρίας, η Disney ισοπεδώνει κάθε έννοια του animation κάνοντας τη λέξη «cute» να μοιάζει απλά λίγη για να περιγράψει την εμπειρία.Πηγή :news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου