Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα συμμετοχών στο 360° Taratsa film Festival


Ένα διαφορετικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου με ταράτσες για θερινούς κινηματογράφους 


Από τις 20 έως τις 24 Αυγούστου η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει ένα διαφορετικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Τέσσερις ταράτσες θα μετατραπούν σε θερινούς κινηματογράφους, με τις τρεις από αυτές να φιλοξενούν προβολές κλασικών ταινιών και τη μία να παρουσιάζει το διαγωνισμό «360° Taratsa film Festival» με ταινίεςμικρού μήκους.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν καλλιτέχνες ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας (18 ετών και άνω). Οιδηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι και την 17η Απριλίου.

Αίτηση συμμετοχής για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα.

Το θέμα του διαγωνισμού τη φετινή χρονιά είναι «360°». Ένα θέμα, το ίδιο ανοιχτό όπως και ο τίτλος του, ελεύθερο. Ελεύθερο να αφήσει τον καθένα να σκεφτεί αλλά και να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους με βάση τις σκέψεις του, τα όνειρά του, τις φιλοδοξίες του, τις φοβίες του, αλλά και τα συναισθήματά του. Ελεύθερο να εκφράσει μα και να εκφραστεί, όπως ακριβώς θέλει, σκέφτεται και γνωρίζει με την αυθεντικότητα και τοναυθορμητισμό του καθενός.

Η κριτική επιτροπή θα απονέμει τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και σεναρίου στο τέλος του διαγωνιστικού κομματιού. Το «360° Taratsa film Festival» διεξάγεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Επί Σκοπόν» με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, για τις δράσεις που θα πλαισιώσουν την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας. 
Για περισσότερες πληροφορίες στο info@taratsafestival.com ή στο www.taratsafestival.com

Πηγή : Ελculture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου