Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

-Το μουντιάλ του πλούτου και της πορνείας των ανηλίκων-

Το μουντιάλ του πλούτου και της πορνείας των ...ανηλίκων. (Video ΣΟΚ)
Εικόνες που προκαλούν σοκ και πληροφορίες που συγκλονίζουν έρχονται από την Βραζιλία και το ρεπορτάζ του Sky News,για τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν πολλοί κάτοικοι της Βραζιλίας
Ο δημοσιογράφος Jason Farell βρέθηκε στις φαβέλες, εκεί που υπάρχει πείνα, ναρκωτικά και πορνεία σαν διέξοδος από την ανέχεια. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του, παιδιά ηλικίας 12 ετών εκπορνεύονται ακόμα και για £2.55 (3 ευρώ) με £5.10 (6 ευρώ)! Στην πόλη Recife που είναι στη βορειανατολική Βραζιλία, ο δημοσιογράφος συνάντησε παιδιά ηλικίας 9 έως 17 ετών που κάνουν χρήση ναρκωτικών ενώ πολλά από αυτά πουλούν το κορμί τους. Όπως αποκαλύπτει πηγαίνουν σε clubs και βρίσκουν ενήλικες που θέλουν να πάνε μαζί τους ή πολλές φορές κάνουν πιάτσα στους δρόμους από όπου και οι ενδιαφερόμενοι πηγαίνουν και «παραλαμβάνουν» τις δυστυχισμένες αυτές ψυχές. Ο δημοσιογράφος συνομίλησε και με την 17χρονη Rochelle η οποία εκπορνεύεται από την ηλικία των 13 ετών, όπως κάνουν και οι τρεις αδερφές της.
«Έφυγα από το σπίτι μου... Κάνω χρήση ναρκωτικών και πολλές φορές πηγαίνω με άντρες για λιγότερα από £2.55 (3 ευρώ)»«Έφυγα από το σπίτι μου... Κάνω χρήση ναρκωτικών και πολλές φορές πηγαίνω με άντρες για λιγότερα από £2.55 (3 ευρώ)»
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...


Πηγή : fpress



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου