Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ στην EPsilon Art Gallery στο Λουτράκι


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
για την Ομαδική Έκθεση Φοιτητών Καλών Τεχνών


Η EPsilon Art Gallery σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο “ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ” EPsilon Art Festival 2011 που θα γίνει , στο Λουτράκι, από τις 1-10 Ιουλίου.

Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση πρέπει να αποστείλουν στο e-mail: epsilon.art.studio@hotmail.com το ονοματεπώνυμό τους. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31 Μαίου 2011.


Τα έργα θα εκτεθούν και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν με κοινή αναφορά ως προς την δουλειά τους. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων, blogs, sites, twitter, facebook, myspace και δελτία τύπου στα ΜΜΕ, αφίσες, προσκλήσεις και πανό. Ο αριθμός των έργων που θα μπορεί να εκθέσει ο κάθε καλλιτέχνης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην ζωγράφο Εύη Παντελέων υπεύθυνη ΕPsilon Art Festival 2011, κινητό 6977878481, fax 27440 63895, e-mail epsilon.art.studio@hotmail.com και www.loutrzogr.blogspot.com


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου