Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Ειρήνη Είναι" - Διεθνής!


Για 3η χρονιά η ΜΚΟ Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO διοργανώνει το Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι», και μάλιστα φέτος είναι Διεθνής! thumbs up

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού, είναι η Ανθρώπινη Πολυμορφία.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς όλους, ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία για μαθητές. Η συμμετοχή γίνεται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.eirinieinai.gr

Όπως θα δείτε και στην ιστοσελίδα, πολλές φωτογραφικές ομάδες και λέσχες σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζουν και φέτος το διαγωνισμό, ενώ ζητάμε και τη στήριξη από άλλες που δεν καταφέραμε μέχρι σήμερα να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε.

Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν και αυτή τη χρονιά λοιπόν, ανάμεσα σε αυτούς και το dpgr.gr που για άλλη μια χρονιά είναι χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας και είμαστε ανοικτοί φέτος για μια πιο άμεση συμμετοχή από ομάδες ή πρόσωπα για να ενδυναμώσουμε τόσο το διαγωνισμό όσο τις εκθέσεις που θα ακολουθήσουν (η έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού του 2010 ταξίδεψε σε 8 πόλεις!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου