Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Ανοιχτό κάλεσμα για Συμμέτοχή στο Εργο "Αποκοπή του Θανάση Μπλιούμη.

Tέλη Οκτωβρίου εγκαινιάζεται στην Αθήνα το φεστιβάλ Αναλόγιο οπου επικεντρώνεται στον ξεριζωμό των μεταναστών όπως και η έκθεση  που αφιερώνεται στην Παγκόσμια μέρα πρόληψης του Καρκίνου του μαστού στο Παλιό Δημοτικό σχολέιο Αμύνταιου .
Για το Φεστιβάλ και την έκθεση, ο Προπτυχιακός Φοιτητής του 3ργαστηρίου  Θανάσης Μπλιούμης ετοιμάζει το Προτζεκτ “Αποκοπή”  ένα  έργο video-art   που θα  παρουσιαστεί  στο Φεστιβάλ Αναλόγιο και στην έκθεση στο Αμύνταιοσ το οποίο θα απεικονίζονται ανδρικά και γυναικεία στήθη.

Η φωτογράφιση θα παρουσιάζει ένα γυμνό απο την μέση και πάνω  χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο  και στο τελικό έργο θα παρουσιάζονται σώματα ενωμένα παρουσιάζοντας ένα αποτέλεσμα  ξεριζωμένου στήθους.
Η “Αποκοπή λειτουργεί ως ένα κοινωνικό σχόλιο ότι  ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους , άνδρες και γυναίκες και η καλύτερη αντιμετώπιση ειναι πάντα η πρόληψη.Παρουσιάζοντας ενα Βιντεο και στις δύο αυτές εκθέσεις δηλώνω οτι ο ξεριζωμός ενός κομματιου του σώματός σου και ο ξεριζωμός απο την πατρίδα σου έχουν κοινό παρονομαστή.
Για να ολοκληρωθεί το έργο χρειάζομαι την συμβολή και την συνεργασία φοιτητών του Τ.Ε.Ε.Τ, να μπορέσουν να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες του Project .

Οι φωτογραφίες δεν θα δημοσιευτούν πουθενά αλλου και δέν θα χρησημοποιηθούν  για εμπορικό σκοπό.
Όσοι ενδιαφέρονται δηλώνουν συμμετοχή στο 3ergastirio@gmail.com με όνοματεπωνυμο .

Η φωτογράφιση θα γίνει Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 13:00 στο 3ργαστήριο.
Σας ευχαριστούμε πολυ,
υπεύθυνοι Project'
Θανάσης Μπλιούμης
Κριστιάν Κωσταντίνωφ
για την ομάδα εξωστρέφειας εργαστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου