Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Με Ρέιτσελ Βάις και Κόλιν Φάρελ η εντυπωσιακή παγκόσμια πρεμιέρα του «Αστακού» στο Λονδίνο




«Είμαι πάντα αυστηρός με τον εαυτό μου» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σκηνοθέτης Γιώργος ΛάνθιμοςΜια εντυπωσιακή βραδιά ήταν η πρεμιέρα του Γιώργου Λάνθιμου το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο.




Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης προκάλεσαν πανδαιμόνιο στο κόκκινο χαλί, όταν η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο 59o Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου. Ο Γιώργος Λάνθιμος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν, Μπεν Γουίσο, Αριάν Λαμπέντ.

Η ταινία του Λάνθιμου, η οποία κέρδισε Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αποτελεί μία πανέξυπνη ειρωνική ματιά στις ερωτικές σχέσεις.

Αφίσες της ταινίας κοσμούν τα σινεμά της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ η ταινία συνοδεύεται και από μία ιδιαίτερα έξυπνη διαφημιστική καμπάνια, η οποία μεταξύ άλλων σε καλεί να κάνεις το… τεστ για να δεις τι ζώο θα γινόσουν εάν δεν κατάφερνες να βρεις ταίρι, δίνει «συμβουλές» για μία επιτυχημένη ερωτική σχέση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φωτογραφηθούν βάζοντας το πρόσωπό τους στην αφίσα της ταινίας και αγκαλιάζοντας το απόλυτο κενό.

Ιδιαίτερα αγαπητός, κυρίως στην αγγλοσαξωνική σχολή κινηματογράφου, ο Γιώργος Λάνθιμος λέγεται ότι ετοιμάζει την επόμενη ταινία του με πρωταγωνίστριες τις Κέιτ Γουίνσλετ, Έμμα Στόουν και Ολίβια Κόλμαν.

Την τελευταία τη βλέπουμε και στο The Lobster, στον ρόλο της μάνατζερ του ξενοδοχείου.

O Λάνθιμος δήλωσε πως πάντοτε είναι αυστηρός με τον εαυτό του, αλλά και πως είναι πολύ περήφανος για την ταινία αυτή, παρ' όλο που πρώτη φορά δούλεψε με αρκετούς ηθοποιούς που δεν τους γνώριζε. «Οι ηθοποιοί κόλλησαν μεταξύ τους πάρα πολύ και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα» σημείωσε.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου