Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«60 x 30 x 20» στο Café «Ρόδι»



Έκθεση νέων εικαστικών

«60 x 30 x 20» στο Café «Ρόδι»
Η ομάδα εξωστρέφειας του 3ργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Στέγη Φιλότεχνων Φλώρινας, εκθέτει σειρά έργων μικρής φόρμας, από δημιουργίες νέων εικαστικών με τίτλο «60 x 30 x 20» από τις 1 μεχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Έρευνες, σπουδές, αποτυπώσεις, καταγραφές, όνειρα, φόβοι και απωθημένα φοιτητών εικαστικών, συνθέτουν δυο αντικριστά puzzle όπου μιμούμενα τους θαμώνες συνομιλούν ομαδικά και μεμονωμένα. 60 δημιουργίες, εκτίθενται για 30 ημερες και διατίθενται προς 20 ευρώ προσδοκώντας τον ανάδοχό τους και μας καλούν να απολαύσουμε τον καφέ και το ποτό μας, στο Café «Ρόδι», στον πεζόδρομο της Φλώρινας.

Ορμώμενοι από το σύνθημα «Το μουσείο πρέπει να ζήσει» της εκστρατείας ενίσχυσης που ο Φλωρινιώτης ζωγράφος Στερίκας Κούλης ξεκίνησε, Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων, θα διατεθούν ως ενίσχυση και ευχαριστήρια συνεισφορά στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, έναν θεματοφύλακα πολιτισμού στην πόλη της Φλώρινας, που χρίζει της έμπρακτης και αδιάλειπτης στήριξης όλων μας.






 



Για την ομάδα εξωστρέφειας του 3ργαστηρίου της ΣΚΤΦ


Ρήμος Αργύριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου