Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Winter Festival - Balkan Jazz 2011


Η πρόταση που ακολουθεί αφορά ολους τους φοιτητές του τεετ.
Κοντοσφύρης Χάρης

Καλησπέρα σε όλους,

Αυτή είναι η επίσημη πρόσκληση από το Winter Festival για ΑΥΤΗ την Κυριακή (18/12) για προώθηση των events που θα γίνουν με τις φωτιές (τυπώματα στην αγορά και φωτιά στην οδό Ονείρων κλπ.). Θεωρώ ότι μια και έγινε ήδη μια φορά η συνέντευξη τύπου στο καζάνι του Ζουζέλη στο Αμμοχώρι και το υλικό της παρουσίασης είναι έτοιμο θα έπρεπε να προβληθεί η Εικαστική συμμετοχή και σε ένα ευρύτερο κοινό. Ξέρω πως το συνηθισμένο προτόκολλο είναι να γίνεται μια συνάντηση όλων των μελών της ομάδας για να παρθούν τέτοιου είδους αποφάσεις, αλλά δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο σε αυτήν την περίπτωση.
Το τηλ μου είναι 6980 538 631 και το mail μου fil.kal@gmail.com



Ευχαριστώ,

Φίλιππος Καλαμάρας



Προς
τα μέλη της Εικαστικής Ομάδας "Εν Φλω"

Με σκοπό την προβολή των παραδοσιακών Φωτιών της Φλώρινας και του «Winter Festival - Balkan Jazz 2011», την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε στο περίπτερο 14 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης εκδήλωση-παρουσίαση του φετινού Festival.
Το event θα πλαισιωθεί από χάλκινους μουσικούς ήχους της φλωρινιώτικης μπάντας «Λυγκηστές» και θα προσφερθούν παραδοσιακές χειροποίητες πίτες.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Μ.Κ.Ο «Υγεία και Ανάπτυξη», η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, ο Α.Σ. «Παγκράτιον», η εικαστική ομάδα «ΕΝ-ΦΛΩ» και η συντακτική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Florine@.
Για τη μετακίνηση προς Θεσσαλονίκη διατίθεται δωρεάν λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 9 π.μ. από τα ΚΤΕΛ.

--
Συντακτική Ομάδα
Florine@



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου