Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ξινό Νερό. Η Διασπαρμένη Εκθεση.Δηλώστε συμμετοχή


Το 3ικαστικό 3ργαστήριο Ζωγραφικής συντονίζει μια διαφορετική παρουσίαση έργων νέων καλλιτεχνών του ΤΕΕΤ Φλώρινας. Αφού τα έργα εκτεθούν για μια-δυο μέρες στο εξαιρετικό
Δημοτικό σχολείο του Ξυνού Νερού θα διασπαρθούν απο το όρος Βόρας( Αγιος Αθανάσιος) έως το όρος Βίτσι(Νυμφαίο-Πρέσπες) σε 14 περίπου χώρους, περιμένοντας το ανυποψίαστο έκπληκτο μάτι των επισκεπτών μεχρι την άνοιξη. Τα έργα θα εναλλάσονται στους χώρους.Υπευθυνος και συντονιστής είναι ο Ιστορικός Τέχνης-Μουσειολόγος Παπακυριακού Βασίλης απο το Αμύνταιο( e-mail: papvas21@yahoo.gr).
Τα έργα συγκενρώνονται στο Υπόγειο του 3ργαστηρίου και παραδίδοναι στον Χάρη Κοντοσφύρη( 6974066236) μέχρι 21 Δεκεμβρίου.Η έκθεση θα ξεκινήσει μετά την πρωτοχρονιά.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Τα έργα πρέπει να είναι κορνιζωμένα η τελαρωμένα όσον αφορά ζωγραφική, φωτογραφία, χαρακτική, με προβλεπόμενη προστασία όσον αφορά τα γλυπτά και τις κατασκευές( πχ να μην γδέρνουν έπιπλα) και με λυμένο το προβολικό σύστημα όσο αφορά τα Βίντεο. Τα έργα εκτίθενται και μεταφέρονται ανασφάλιστα.
Η προαναγγελία της έκθεσης τον Αύγουστο:

http://floroieikastikoi.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου