Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Οι τηλεοπτικές εκπομπές στο Flash tv


Ο θοδωρής Καρυπίδης, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Flash tv στην Κοζάνη, με εμβέλεια σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, μας δίνει 1 ώρα τηλεοπτικού χρόνου κάθε εβδομάδα, ακόμα και ζωντανού προγράμματος, διαμορφωμένο αποκλειστικά από το ΤΕΕΤ(Διδάσκοντες και Φοιτητές). Την πρόταση αυτή την απήθυνε δημόσια στην εκπομπή του για το Winter Festival , παρουσία της Δήμητρας Σιατερλή, του Φίλιππου Καλαμάρα, φοιτητών των ΕΝ ΦΛΩ και εμού.

Η εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχει δυσκολία στο να καλύπτουμε αυτή τη μια ώρα εβδομαδιαίως αλλά αν καταγράφουμε όλες τις δραστηριότητές μας ψηφιακά, θα μπορούμε σε λίγους μήνες να αποθησαυρίσουμε υλικό. Τους καλεσμένους των διαλέξεων μπορούμε να τους συστήνουμε στο ευρύτερο κοινό, οργανώνοντας μια σειρά από δημόσιες συζητήσεις. Τα Σάββατα τέχνης του Γ. Ζιώγα, θα μπορούσαν να αποτελούν μια θεματική εκπομπή, το ίδιο και τα 5 χρόνια εικαστικής πορείας. Κατά τον ίδιο τρόπο οι παρουσιάσεις των εκθέσεων του Γ. Καστρίτση, συρραφές από βίντεο φοιτητών του εργαστηρίου του Β. Μπούζα,θεατρικές παραγωγές του Τ. Πρωτοψάλτου, κ.α. μπορούν να καλύψουν επίσης εκπομπές.

Στόχος των εκπομπών είναι να παρουσιάσουν το έργο του ΤΕΕΤ Φλώρινας και να προσφέρουν ένα σύγχρονο εικαστικό βλέμμα στο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας.

Όσοι θέλετε μπορείτε να στείλετε τις ιδέες και προτάσεις σας στο e-mail μου (Kondosphyrisharris@gmail.com).

Χάρης Κοντοσφύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου