Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο Μέτσοβο. Αγάπη Μαντζιώρη









Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο Μέτσοβο. Θα γίνει επίσκεψη στην φημισμένη Πινακοθήκη Αβέρωφ, μουσείο νεοελληνικής τέχνης με έργα σπουδαίων ζωγράφων, όπως των Λύτρα και Γύζη. Επίσης, στο Λαογραφικό Μουσείο με ενδιαφέροντα εκθέματα και στο Οινοποιείο Μετσόβου. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την ομορφιά του ηπειρώτικου τοπίου και να γευτούμε τα τοπικά εδέσματα. 


Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ με δυνατότητα ακόμα καλύτερης τιμής εφόσον υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Στο κάθε μουσείο υπάρχει είσοδος 2 ευρώ, ενώ στο Οινοποιείο η είσοδος είναι δωρεάν. Συμπεριλαμβάνονται ξεναγήσεις. Η εκδρομή είναι ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και έχει ως αφετηριακό σημείο την Φλώρινα. Θα ακολουθήσουν διευκρινήσεις για την ώρα και τον τόπο συνάντησης μετά την δήλωση συμμετοχών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε email μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου στο: agapimantzi@gmail.com. Τα χρήματα για την μεταφορά με το πούλμαν προπληρώνονται έως την Πέμπτη 4 Απριλίου κατόπιν συνεννοήσεως με την υπεύθυνη της διοργάνωσης Αγάπη Μαντζιώρη. Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου