Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ελάφι με παντζάρια καυτερά




Μαγειρεύουμε τα παντζάρια βράζοντας τα.Σε άλλη κατσαρόλα σιγοβράζουμε το ελάφι σε κρασί με τριμμένο δεντρολίβανο, πιπέρι σεντσουάν,αλάτι,ξίσμα μοσχολέμονου.Οταν σωθούν τα υγρά θα ψιλοκόψουμε το κρέας και θα το ακουμπήσουμε στα κομμένα, καθαρισμένα παντζάρια.Ενα μικρό πατζάρι ,δύο σκελίδες σκορδο χωρίς το πράσινο φυντανάκι, ελαιόλαδο,χυμός λεμονιού ,λίγο κόκκινο κρασί,αλάτι, καυτερή πιπεριά αφρατεύουν σε μίξερ για να περιχυθούν ως σάλτσα.Συνταγή για 0+ ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου