Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ


Πρώτα Βραβεία:


Δεύτερα Βραβεία:

Έπαινοι:

Σήμερα 22/05/2011 σε ένα εξαιρετικά φιλικό κι ευχάριστο κλίμα στο Συνεταιριστικό Οινοποιείο του Αμυνταίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία του εικαστικού διαγωνισμού για την δημιουργία συλλεκτικών ετικετών.Το γεγονός αποκτά εξαιρετική σημασία για τη συνεργασία του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών με την τοπική κοινωνία και της παραγωγικές της μονάδες.

Η διαδικασία ήταν διττή. Ο πλειστηριασμός των έργων από τη μεριά των οινοπαραγωγών έφτασε στο 80% της πώλησής τους.Του χρόνου τα περισσότερα από αυτά τα έργα θα έχουν αναδημιουργηθεί σε συλλεκτικές ετικέτες.

Η βράβευση από την επιτροπή που αποτελούνταν από τους κκ. Μ. Παπανικολάου, Θ. Ζωγράφο και Χ. Κοντοσφύρη, επέλεξε 9 από τα 24 έργα των νέων καλλιτεχνών. Τα βραβεία δόθηκαν με κριτήριο την ερευνητική πρόθεση, την τεχνική εκτέλεση και την εικαστική αντίληψη.Έτσι λοιπόν έργα, κολλάζ ζωγραφικής, φωτογραφίας, χαρακτικής κατάφεραν μια εικαστική πληρότητα στο διαγωνισμό.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης στη διάρκεια της μίας εβδομάδας ξεπέρασε τα 700 άτομα.

Οι βραβευθέντες ισότιμα είναι:

Πρώτα βραβεία:

· Γαζέας Αντώνης

· Νίκος Πασαλιμανιώτης

· Χρήστος Ιωαννίδης

Δεύτερα βραβεία:

· Δίπλας Βασίλης

· Χριστοπούλου Μάγδα

· Κεσίσογλου Ελένη

Έπαινοι:

· Φτελκόπουλος Γαβριήλ

· Ξενάκη Δήμητρα

· Προβατά Έλενα

Ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους τους κκ.:

Χρύσα Στεφανίδου, Μπραϊάντση Γιώργο, Τόρτοκα Άνθιμο, Μεταλλίδη Χάρη καθώς και όλους τους διοργανωτές, χορηγούς και συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου