Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κρασί και Τέχνη


Κρασί και Τέχνη
Οινοποιείο της Ε.Α.Σ. Αμυνταίου
Γιορτή λήξης Κυριακή 22 Μαΐου

Έκθεση φοιτητών του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Π.Δ. Μακεδονίας

Το οροπέδιο του Αμυνταίου αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες αμπελουργικές ζώνες της Ελλάδας. Εδώ δραστηριοποιούνται σήμερα 9 οινοποιεία μέλη της Εταιρείας Οικοτουρισμού Βιτσίου, τα οποία παράγουν εξαιρετικής ποιότητας κρασί, με αμέτρητες διακρίσεις τόσο σε εγχώριους όσο και διεθνείς διαγωνισμούς. Η Εταιρεία διοργανώνει έναν ανοικτό εικαστικό διαγωνισμό για τους φοιτητές του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας όπου τα έργα τους προορίζονται για να αποτελέσουν θέμα συλλεκτικών ετικετών φιαλών κρασιού.

Η έκθεση θα διαρκέσει από το Σάββατο 14 Μαΐου έως την Κυριακή 22 Μαΐου, και ώρες 10:00-19:00 Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και 09:00-17:00 Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη. Παράλληλα με την γιορτή λήξης θα πραγματοποιηθεί βράβευση των τριών καλύτερων έργων από τριμελή κριτική επιτροπή.

Η έκθεση γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ανοιχτές Πόρτες» που διοργανώνει στις 14 και 15 Μαΐου 2011 η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι οινοπαραγωγοί «ανοίγουν τις πόρτες» για να υποδεχτούν το οινόφιλο κοινό στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και εκδηλώσεις.

Για πληροφορίες:

Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου

T: 23860 24333

E: info@eovitsiou.gr

Url: www.eovitsiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου