Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Διεθνής Διαγωνισμός Γελοιογραφίας-Σκίτσου με θέμα: “Tο Πνεύμα του Κρασιού”-Spirito Di Vino 2015

Το κίνημα του Οινοτουρισμού Movimento Turismo del Vino Friuli Venezia Giulia της Ιταλίας για 16 συνεχόμενη χρονιά διεξάγει διαγωνισμό Γελοιογραφίας-Σκίτσου με θέμα «το Πνεύμα του Κρασιού» και καλεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να στείλουν τις δουλειές τους, με τελευταία προθεσμία υποβολής στις 31 Αυγούστου 2015.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να γνωρίσουν ειδικά οι νέοι τα οφέλη του κρασιού, με σύνθημα όμως: «Πίνουμε με υπευθυνότητα».
Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο επίπεδα. Καλλιτέχνες από 18 μέχρι 35 ετών και καλλιτέχνες από 36 ετών και πάνω.
Τα έργα πρέπει να είναι σε διάσταση 40 ύψος Χ 30 πλάτος, στο email: spiritodivino@mtvfriulivg.it(link sends e-mail) ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Movimento Turismo del Vino Friuli Venezia Giulia - Via del Partidor 7 - 33100 Udine – Italy.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν μέχρι και 3 έργα, έγχρωμα, ασπρόμαυρα, σε οποιαδήποτε τεχνική.
Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής.
Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ “Friuli DOC festival” (Παραδοσιακό φεστιβάλ κρασιού και παραδοσιακού φαγητού), που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ούντινε της Ιταλίας, στις 12 Σεπτεμβρίου 2015.
Οι τρεις πρώτοι καλλιτέχνες και από τις δύο ομάδες θα λάβουν τα εξής βραβεία: 1o Βραβείο 75 μπουκάλια κρασιού, 2ο Βραβείο: 50 μπουκάλια κρασιού και 3ο Βραβείο 25 Μπουκάλια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου