Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡ~ΑΛΟΓΑ 2015 / Κάλεσμα συμμετοχής.



ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡ~ΑΛΟΓΑ 2015

Κάλεσμα συμμετοχής

Με την ευκαιρία της 4ης πανελλήνιας συγκέντρωσης φίλων ελεύθερης ιππασίας, η ομάδα εξωστρέφειας του 3ργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάνει πράξη τη συνεργασία της με τον Ιππικό Σύλλογο Φλώρινας και οι διοργανωτές, οι φίλοι του φεστιβάλ μας προσκαλούν να αφεθούμε σε δημιουργίες φοιτητών της Σχολής με κεντρικό θέμα, ένα από τα πιο δυνατά, φιλικά, πιστά, εργατικά, ευγενικά, εντυπωσιακά, πανέμορφα αλλά και θεραπευτικά πλάσματα που υπάρχουν, στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο κτήριο του πρώην ζωολογικού κήπου Φλώρινας.
από την Παρασκευή 17 μέχρι την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015.

Η Πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλα τα έτη φοίτησης και εργαστήρια καθώς και σε απόφοιτους.


Για την ομαλή λειτουργία και ροη της οργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες στην έκθεση θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αυστηρά μέχρι την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 στις 22:00, στέλνοντας τα στοιχεία τους, αριθμό και φωτογραφίες των έργων με τα οποία που επιθυμούν να συμμετέχουν με E-mail στο: rimosargirios@gmail.com με θέμα “ΠΑΡ~ΑΛΟΓΑ 2015”. Οι συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015. Συμμετοχές πέραν της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν οι ίδιοι τα έργα τους το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2015 στο χώρο της έκθεσης έτοιμα προς ανάρτηση. Συμμετοχές που δεν θα έχουν δηλωθεί μέσω E-mail δεν θα γίνουν δεκτές. Όσοι συμμετέχοντες βρίσκονται εκτός Φλώρινας, εφόσον έχουν επικυρώσει την συμμετοχή τους μέσω E-mail,  μπορούν να αποστείλουν έργα τους αυστηρά μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 στη διεύθυνση: Ρήμος Αργύριος, Καλλέργη 21, 53100, Φλώρινα. Αποστολές πέραν τις προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές. Τα έργα θα πρέπει να είναι επαρκώς αμπαλαρισμένα με ευθύνη του συμμετέχοντος και έτοιμα προς ανάρτηση. Έργα που δεν διαθέτουν τον κατάλληλο η τον στοιχειώδη εξοπλισμό ανάρτησης δεν θα γίνονται δεκτά.
Με το πέρας της έκθεσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν οι ίδιοι τα έργα τους από τον χώρο της έκθεσης. Έργα συμμετεχόντων εκτός Φλώρινας θα αποθηκευτούν σε χώρο του 3ργαστηρίου έπειτα από προσυνεννόηση για την επιστροφή η την αποθήκευσή τους. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ελεύθερη, τα έξοδα δε αποστολής και επιστροφής των έργων εκτός Φλώρινας, επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες εκτός Φλώρινας.

Για περαιτέρω πληροφορίες:
Ρήμος Αργύριος ~ 697 839 8673

Για την ομάδα εξωστρέφειας του 3ργαστηρίου:
Δήμογλου Μαρία - Ρήμος Αργύριος

Υπεύθυνοι 3ργαστηρίου:
Χάρης Κοντοσφύρης – Θωμάς Ζωγράφος

Συντονισμός:
Ρήμος Αργύριος

Ευχαριστίες:
Κούσιας Λάζαρος – Πρόεδρος Ιππικού Αθλητικού Συλλόγου Φλώρινας
Νίκος Ιορδανίδης – Γραμματέας Ιππικού Αθλητικού Συλλόγου Φλώρινας
Κώστας Ξανθόπουλος – Σύνδεσμος Συνεργασίας

*Σύνθεση Banner από Δημιουργίες της Μαρίας Δήμογλου


Δείτε την εκδήλωση και προσκαλέστε φίλους μέσω facebook: https://www.facebook.com/events/1861737447384833/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου