Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

International Landscape Photographer of the Year 2015

Landscape-Photographer-of -the-year

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται ο διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας International Landscape Photographer of the Year 2015.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί ο καλύτερος φωτογράφος τοπίου και η καλύτερη φωτογραφία τοπίου. Επιπλέον οι 101 καλύτερες φωτογραφίες τοπίων του διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός φωτογραφικού λευκώματος.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους και η συμμετοχή κοστίζει 25 δολάρια ανά φωτογραφία για τις τρεις πρώτες φωτογραφίες. Η συμμετοχή με 4 φωτογραφίες κοστίζει 80 δολάρια και από εκεί και πέρα κάθε έξτρα φωτογραφία κοστίζει 20 δολάρια.
Δεν υπάρχει όριο στο πόσες φωτογραφίες μπορεί να στείλει ο κάθε φωτογράφος, όμως για να μπορεί κάποιος να αναδειχτεί Landscape Photographer of the Year θα πρέπει να έχει στείλει το ελάχιστο 4 διαφορετικές φωτογραφίες.
Αν θέλει κάποιος απλά να δει την εικόνα του να επιλέγεται ανάμεσα στις 101 καλύτερες που θα συμπεριληφθούν στο αντίστοιχο λεύκωμα μπορεί να συμμετάσχει και μόνο με μία φωτογραφία.
Επιπλέον δεν υπάρχει περιορισμός στην επεξεργασία κάθε φωτογραφίας, αρκεί την επεξεργασία να την έχει κάνει ο ίδιος ο φωτογράφος.
Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου του 2014.
Ο φωτογράφος που θα αναδειχτεί ο καλύτερος φωτογράφος τοπίου για το 2015 θα κερδίσει και το χρηματικό έπαθλο των 5.000 δολαρίων και η φωτογραφία του θα συμπεριληφθεί στο φωτογραφικό λεύκωμα του διαγωνισμού (ο δεύτερος καλύτερος θα κερδίσει 1.000 δολάρια και ο τρίτος 500 δολάρια).
Η φωτογραφία που θα αναδειχτεί η καλύτερη φωτογραφία τοπίου για το 2015 θα αποφέρει στον φωτογράφο της 2.000 δολάρια και θα συμπεριληφθεί στο φωτογραφικό λεύκωμα του διαγωνισμού (η δεύτερη καλύτερη θα κερδίσει 1.000 δολάρια και η τρίτη 500 δολάρια).
Επιπλέον θα βραβευτούν οι καλύτερες φωτογραφίες στις παρακάτω κατηγορίες:
The MIST & FOG Award
The LONG EXPOSURE Award
The AERIAL Award
The ABSTRACT Award
The SNOW & ICE Award
Μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 15 Μαΐου 2015 εδώ.


Πηγή: http://www.pttl.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου