Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Φωτογραφία της Ιορδάνα Μπανιτσιώτου από την συνεργασία της με τον Αboukelila Karim Αιγύπτιο φωτογράφο της Ανιμαρτ στο Μονοδέντρι



Στα πλαίσια της 8ης Animart 2014 που έλαβε χώρα στο Μονοδένδρι Ιωαννίνων, 100 και πλέον καλλιτέχνες ή εν δυνάμει καλλιτέχνες, μπόρεσαν να γνωρίσουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, για την φωτογραφία, το θέατρο, τον κινηματογράφο, το animation, τα εικαστικά, την μουσική και τη λογοτεχνία.
Ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης αλλά και συμβίωσης με καταπληκτικούς ανθρώπους από την Ελλάδα και από ολόκληρο τον κόσμο. Είναι καταπληκτικό πως η τέχνη μπορεί να φέρει σε ένα μικρό χωριό στην άκρη της Ελλάδας, τόσους υπέροχους ανθρώπους με δημιουργική διάθεση. Όσοι συμμετείχαμε σε αυτήν την “εμπειρία ζωής” επιστρέψαμε, πλέον, στην καθημερινότητά μας “πλουσιότεροι”, γιατί πέρα από τις γνώσεις που αποκομίσαμε, η συναναστροφή και η συμβίωση, έστω και των λίγων αυτών ημερών, με πραγματικά μοναδικούς, αξιόλογους και πέρα από κάθε προσδοκία υπέροχους ανθρώπους, δεν μπορεί παρά να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις το δρόμο σου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, διοργανωτές, επιμορφωτές, συμμετέχοντες.


Ιορδάνα Μπανιτσιώτου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου