Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

3ο RiveR pARTy Νεστόριο 30 Ιουλίου – 3 Αυγούστου

3ο RiveR pARTy Νεστόριο 31 Ιουλίου – 3 Αυγούστου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το 3ο εργαστήριο ζωγραφικής σε συνεργασία με τον Δήμο Νεστορίου, συνδιοργανώνουν και φέτος έκθεση από δημιουργίες φοιτητών του τμήματος εικαστικών & εφαρμοσμένων τεχνών της Φλώρινας στο κτήριο του κέντρου νεότητας Νεστορίου.
Οι δράσεις αυτές όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στόχο έχουν την άμεση επαφή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής με την εικαστική σκέψη. Σκοπός της συνεργασίας είναι η δημιουργία σταθμών φιλοξενίας φοιτητών εικαστικών, σε Νεστόριο και Γράμμο, καθώς και η Δημιουργία πινακοθήκης Νεστοριτών καλλιτεχνών και η ανάδειξη της λαϊκής τέχνης και της παράδοσης της περιοχής, σε συνδυασμό με τις «καλλιτεχνικές ανησυχίες» Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει έργα φοιτητών από όλα τα έτη φοίτησης και εργαστήρια της ΣΚΤ Φλώρινας, καθώς η Συνεργασία μεταξύ της Σχολής και του Δήμου Νεστορίου παίρνει σάρκα και οστά, μιας και φέτος συμμετέχουν και Νεστορίτες καλλιτέχνες, ακαδημαϊκού αλλά και ερασιτεχνικού επιπέδου με: Ζωγραφική, Γλυπτά μικρών διαστάσεων, Φωτογραφία, Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Χαρακτική και VideoArt. .
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα έτη και εργαστήρια καθώς και αποφοίτους του ΤΕΕΤ Φλώρινας. 

Δηλώσεις συμμετοχής: 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν E-mail μέχρι την παρασκευή 18 Ιουλίου στο rimosargirios@gmai,com Με θέμα: ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ Ονοματεπώνυμο, ΑΕΜ, αριθμό κινητού τηλεφώνου και φωτογραφίες των έργων με τα οποία θα συμμετέχει, καθώς και τίτλους, διαστάσεις, υλικά και χρονολογία. η παράδοση των έργων μέχρι την παρασκευή 18 Ιουλίου θα γίνει σε: Ρήμος Αργύριος Καλλέργη 21, 3ος όροφος (όπισθεν Δημοτικής αγοράς) Φλώρινα. Τα έργα κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι συσκευασμένα και έτοιμα προς μεταφορά, να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ανάρτησης σε περίπτωση που είναι επιτοίχια, βάσεις σε περίπτωση επιδαπέδιου κτλ Επίσης θα συγκροτηθεί μια ομάδα εθελοντών φοιτητών, η οποία εκτός από το στήσιμο και ξεστήσιμο της έκθεσης, θα έχει την ευθύνη ξενάγησης και υποδοχής. Ο Δήμος Νεστορίου έχει αναλάβει τη φιλοξενία της ομάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στην ομάδα είναι η συμμετοχή στην έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν E-mail μέχρι την παρασκευή 18 Ιουλίου στο rimosargirios@gmai,com Με θέμα: ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ + ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ονοματεπώνυμο, ΑΕΜ, αριθμό κινητού τηλεφώνου και φωτογραφίες των έργων με τα οποία θα συμμετέχει, καθώς και τίτλους, διαστάσεις, υλικά και χρονολογία. Οι απόφοιτοι αντί για ΑΕΜ ας βάλουν "απόφοιτος" Η ομάδα εθελοντών θα πρέπει να βρίσκεται στο Νεστόριο από 29/07

Για περισσότερες πληροφορίες: Ρήμος Αργύριος - 697 839 8673 - 2385400139
 Υπεύθυνος διοργάνωσης - Χάρης Κοντοσφύρης 
Συντονιστής της πρότασης - Αργύρης Ρήμος
 Σύνδεσμος συνεργασίας - Κώστας Σουλτανίδης 
Χορηγός - Δήμος Νεστορίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου