Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση για υποβολή έργων media art



Ανοιχτή Πρόσκληση των Ινστιτούτων Goethe σε Βουλγαρία, Ελλάδα και Τουρκία για υποβολή έργων media art στην έκθεση PARABOLE με προθεσμία υποβολής έργων την 15η Μαρτίου 2013.


ArtUP! – Οι τέχνες των πολυμέσων σε Βουλγαρία, Ελλάδα και ΤουρκίαΑνοιχτή Πρόσκληση για υποβολή έργων media art: Έκθεση PARABOLEKαταληκτική ημερομηνία για υποβολή έργων:  15 Μαρτίου 2013
Το πρότζεκτ ArtUP! - Οι τέχνες των πολυμέσων σε Βουλγαρία, Ελλάδα και Τουρκία, των Ινστιτούτων Goethe σε αυτές τις τρεις χώρες, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες από την Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Τουρκία για τη συμμετοχή τους στην έκθεση με τίτλο PARABOLE, που θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια σε επιμέλεια του Yovo Panchev.
Το πρότζεκτ ArtUP! σε συνεργασία με καλλιτέχνες από την Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Τουρκία, δημιουργεί εικονικές και διασυνοριακές τοπικές εκθέσεις με συνδετικό σημείο την ψηφιακή τέχνη σε ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, έχοντας ως στόχο να εντάξει αυτές τις εκθέσεις σε ένα περιφερειακό πλαίσιο καθώς και να τις παρουσιάσει διαδικτυακά στο ευρύ διεθνές κοινό.
Ανοίγοντας φαντασιακά και αφηρημένα πεδία, η έκθεση PARABOLE επιχειρεί να πιάσει τον παλμό της περιοχής. Στοχεύει στη δημιουργία νέων σεναρίων, προτάσεων και προοπτικών πέρα από σύνορα και κρίσεις τόσο οικονομικές όσο και ηθικές, και επιχειρεί να μεταφέρει αυτό το θέμα σε αστικούς, υπαίθριους και εικονικούς χώρους μέσα στα πλαίσια της περιοχής.
Η έκθεση PARABOLE θα παρουσιαστεί σε διάφορους χώρους στη Βουλγαρία σε διαδοχικές εκδηλώσεις, ακολουθώντας το σχήμα της καμπύλης της παραβολής, μεταξύ Απρίλη και Ιούνιο 2013. Η έκθεση PARABOLE θα παρουσιαστεί επίσης στον εικονικό εκθεσιακό χώρο του ArtUP!
Καλλιτέχνες από τη Βουλγαρία, Ελλάδα, Τουρκία που δραστηριοποιούνται στο χώρο της media art καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής και για την έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ:  http://www.goethe.de/ins/tr/lp/prj/art/opc/deindex.htm
Επικοινωνία
Goethe-Institut Athen

Tηλ. 210 3661000
artup@athen.goethe.org
http://www.goethe.de/artup

πηγή: ελculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου